A Nanoilos hővédő spray a legkelendőbb

Biztosak vagyunk abban, hogy hallottál már a Nanoil szépségápolási termékeiről. Már évek óta ezek a legkeresettebb kozmetikumok. A Nanoil bőr- és hajápolási termékeit a vásárlók és a szépségtanácsadók egyaránt ajánlják. Nemrégiben a kínálata egy hővédővel is bővült. A piacra dobása óta a népszerűsége egyre nő. Csekkold most! 

Mi az a hővédő?

Ez a termék megvédi a hajat a hő káros hatásaival szemben. Kötelező darab a hajszárítást, egyenesítést vagy göndörítést megelőzően. A hővédőnek az a funkciója, hogy a hajszálak bevonásával meggátolja azok károsodását. Meglepő módon ez rengeteg előnnyel kecsegtet, javítja a haj megjelenését és erősíti a mély rétegeit.

Nanoil Heat Protectant Spray – egy termék minden hajtípusra 

Az olaj helyett, vízbázisú a termék, így a hajspray bármilyen hajtípuson úgyanolyan jól működik. Mindegy, hogy a hajad göndör, vékony vagy vastag, a hatását imádni fogod. Felhasználók ezreinek pozitív visszajelzése és ajánlása jelenti a garanciát.

Létezik a terméknek még egy felhasználási módja, nevezetesen nyaranta a haj fényvédelme. Például, garantálhatod a hajad épségét azáltal, hogy befújod mielőtt a strandra indulnál.

Nanoil Heat Protectant Spray – milyen előnyökkel kecsegtet a hajad számára

A hidrolizált fehérjének köszönhetően a spray a hihetetlen végeredmény érdekében mesésen feltölti ragyogással a tincseket. Sőt mi több, ezek a proteinek méllyen regenerálják és erősítik a hajat. A hozzáadott polimerek számlájára pedig a 220℃-ig kitartó hővédelem írható! Ez teszi olyan sokoldalúvá, véd a hajszárító meleg levegőjével szemben, de a hajsütővas szuper égető kerámia lapjaival szemben is.

Hogyan használd a Nanoil Heat Protectant Spray-t?

Azt javasoljuk, hogy először fésüld ki a hajadat, hogy a termék még gyorsabban beszivároghasson a szálak belsejébe. Majd szórófejet néhány centire eltartva permetezd fel a terméket. A fejbőrödre nem kell hogy jusson belőle, a tincsek hosszára elegendő. A nagyszerű az benne, hogy szinte azonnal beszívódik, semmilyen zsíros bevonatot nem hagyva maga után. Aztán tovább is léphetsz a hajszárításra vagy a hőformázásra. A Nanoil Heat Protectant Spray-je száraz vagy nedves hajon is alkalmazható.

heat protectant spray nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray – Összefoglalás

Nem vagyunk meglepve, hogy ennyi dicsérő komment érkezik. Ez is csak egy lenyűgöző kozmetikum a Nanoiltól. Minden hajtípuson nagyszerűen működik, és nagyon hatékonyan fejti ki a hatását a hővel szemben. Mi tényleg csak javasolni tudjuk! A saját hővédődet is egyszerűen beszerezheted a www.nanoil.hu honlapjáról.