Ez a szemöldök gél be fogja lopni magát a szívedbe: Ismerkedj meg a Nanobrow Lamination Gellel

Szuper tartást garantáló szemöldök gélt keresel? Válaszd a Nanobrow Lamination Gelt – a szemöldökeid egész napon át tökéletesen formázottak maradnak! 

A Nanobrow Lamination Gel népszerűsége napról napra nő, folyamatosan gyűjtve a híveket, Ezen persze egy percig sem csodálkozhatunk el, hiszen még a legrendetlenebb szemöldököket is beszabályozza, és 24 órán át meg is tartja tökéletesnek! Kiemeli a természetes formáját, tökéletessé téve az alakját, ráadásul szét is választva a szálakat.

A Nanobrow Lamination Gel hatása 

Ez a különleges szemöldökformázó gél négy különböző árnyalatban elérhető (beleértve az átlátszót is). Nagyon gyorsan bámulatos ívet varázsolhatsz a szemöldökeid számára. Nem csak határozott lesz a vonaluk, de természetes hatást is keltenek majd.

A Nanobrow Lamination Gelhez jár egy nagyon kényelmes, szilikon ecset, amely megfelelően szétválasztja és formálja a szemöldököket, amelyek így sokáig rendezettek és fényesek lesznek. A gél rugalmas tartásának és precizitásának hála kiemeli és elméllyíti a szem színét.

A tartósságát és a precizitását a bennelévő rengeteg ricinus olajnak köszönheti, amely erősít, ápol, dúsít és finoman sötétíti is a hajszálakat, így gondoskodva egyidejűleg a szálak védelméről. A speciálisan kifejlesztett pigmenteknek hála akár néhány kefevonás is elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Legyen a szemöldök géled Nanobrows!

Tökéletes önmagában vagy a kiegyengetett szemöldök megtartásához. Fokoznád a hatását? Válassz Nanobrows termékeket! Üzembiztos pomádé, ceruza vagy szappan… válasz kedved szerint! A Nanobrow Lamination Gel tökéletes zárólépése lesz a szemöldök kiigazításának.

Formázd a szemöldöködet kedved szerint, természetesen mindenféle erőfeszítést mellőzve! Ez a formázó és színező formula megmutatja hogyan válj sminkmesterré. Álmaid, tökéletesen formázott szemöldöke minden nap – igazítás nélkül.

A precíz, szilikon kefe a legapróbb és legvékonykább szőrszálakat is eléri és ragacsos hatás nélkül teszi széppé. Megszelidíti az íveket, így téve azokat gyönyörűvé. Mindegy, hogy a szemöldökeid vákonyak vagy vastagak – a Nanobrow Lamination Gel lesz a kedvenc szemöldökformázód.

Bízz a sok ezer ragyogó visszajelzésben 

A vásárlók világszerte odavannak a Nanobrow Lamination Gel ért. Így vannak ezzel azok a profik is, akik a legnagyobb precizitást keresik.

A Nanobrow Lamination Gel:

 • könnyen használható
 • wow hatást ad
 • a szemöldökíveket magtartja tökéletesnek és szépen íveltnek egész napon át
 • 24 órán át megtartja a laminált hatást
 • nincs szükség igazításra
 • ricinusolajban gazdag
 • erősíti, táplálja és ápolja a szemöldököket
 • tartozik hozzá egy precíziós, ergonómikus kialakítású applikátor
 • vékony, illetve vastag szemöldökök esetén is nagyszerűen működik
 • nagyon csinos üvege van
 • rendkívül könnyű a textúrája
 • nem nehezíti el a szemöldökszálakat
 • ragyogó kommentek érkeznek rá

Ez a gél mindent megváltoztat, hiszen ezekután minden nap tökéletes szemöldököket kreálhatsz. Nagyon egyszerű! Egyszerűen tegyél egy kevés zselét a még natur vagy kitöltött szemöldökeidre. Szeretnél erősebb sminket? Fésüld a szőrszálakat a növekedési irányukkal ellentétesen, majd igazítsd vissza őket. A hihetetlen volumen garantált!

Válassz termékeket a Nanobrow kollekciójából – alkoss profihoz hasonló sminkeket. A használatukkal különböző technikákat sajátíthatsz el, így lehet a szemöldököd mindig hibátlan. Ha a Nanobrow mellé teszed le a voksod, biztos lehetsz abban, hogy minőségi és gondosan válogatott összetevőkkel dolgozol.

Szépítsd és ápold a szemöldökeidet a Nanobrow-val!

nanobrow szemöldökzselé laminált szemöldökhöz