Hírességek smink inspiráció

Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, amikor egy hírességet néz a vörös szőnyegen, és lenyűgözi a sminkje. Az énekesnők, színésznők és modelljeink számtalan inspirációs forrást kínálnak a mindennapok és különleges események sminkhez. Íme néhány híresség, akinek a sminkje biztosan inspirál!

Rihanna

Rihanna smink

A “Diamonds” énekesnője, Rihanna mindig merész és egyedi szerelésekkel hódít meg bennünket, legyen szó mindennapokról, vagy hivatalos eseményekről. A smoking szenvedélyes rajongója sminkben is élénk színeket kedvel, sokakat inspirálva ezzel. A barbadosi szépségguru természetes bőrének hangsúlyozása mellett színpompás szemfestéket és erőteljes rúzsokat is bevállal.

Kylie Jenner

Kylie Jenner smink

A Kardashian-Jenner család legfiatalabb tagja, Kylie Jenner az egyik legnagyobb beauty ikon napjainkban. A saját sminkmárkáját, a Kylie Cosmetics-t birtokló híresség sminkje mindig tökéletesen kiemeli az arcát. Jenner sminkstílusa a hangsúlyos szemöldök, a 3D műszempilla, a nude ajkak és a bronzos bőr alapján definiálható.

Zendaya

Zendaya smink

A régebbi Disney Channel színésznő, ma már az Euphoria című sorozatból ismert Zendaya gyakran merész, színes és egyedi sminkstílusokat visel. Sokszor láthatjuk grafikus szemceruzával, élénk szemhéjfestékekkel és matt ajkrúzssal. Viszont mindig fontos számára a természetes bőr megjelenése a sminkben.

Taylor Swift

Taylor Swift smink

A Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift a vidéki lányból a popsztárrá válását is sminkjével fejezte ki. Retro stílusához hűen gyakran látjuk vörös rúzzsal és klasszikus szemceruzával. Swift rendszeresen változtatja sminkestílusát, így sokféle hangulatban tudunk tőle inspirációt meríteni.

Selena Gomez

Selena Gomez smink

A színésznőből énekesnővé vált Selena Gomez fantasztikus bőrápolási szokásait sokan irigyelhetik. Az énekesnő általában természetes sminkstílust részesít előnyben, állítása szerint mindig a bőrének tisztaságára és ragyogására törekszik. A visszafogott szemhejfestekeket és az élénk ajkrúzsokat gyakran ötvözi elegáns eredményképp.

Conclusio

A hírességek sminkje forrásul szolgálhat a mindennapi és a különleges eseményekre való készülődés során. Bár a hírességek rendelkezésére állnak a legjobb sminkesek és sminktermékek, otthon is megpróbálhatjuk reprodukálni a kedvenc lookjainkat. Legfontosabb, hogy büszkék vagyunk a saját egyedi szépségünkre és a sminkkel csak kiemeljük azt!