Szemöldök laminálás otthon? A Nanobrow Lamination Kittel gyerekjáték!

A szemöldök laminálás hihetetlen népszerűségnek örvend, egyre több és több hölgy dönt mellette. Ennek keretében kémiai anyagok segítségével formázzák a szálakat a megfelelő irányba. A Nanobrow Lamination Kit otthoni szemöldök lamináló szettje minden szükséges hozzávalót biztosít, amely a saját kezűleg végzett lamináláshoz kellhet. A kezelés egyszerre teszi a szemöldöködet dússá, telté, stílusossá és természetessé.

Kinek jó a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás azok számára tökéletes, akik határozott vonalú, természetes szemöldökre vágynak, hézagok és üres részek nélkül. Különösen azok számára ajánljuk akinek ritka vagy nagyon rövid szemöldöke van. A szemöldök laminálás nem csak dúsít, de a reggeli készülődést is megkönnyíti. Többé sminktermékekre sem lesz szükséged. Csak simíts végig egy fekével a szemöldöködön és már kész is vagy! Ha szükséged lenne otthoni színezésre vagy ritkításra, a laminálás ezekkel is kompatibilis. A Nanobrow szemöldök lamináló készlet segítségével a rendezetlen szemöldök és egyenetlenségek ideje leáldozóban van. 

Egy teljes csomag az otthon, illetve szalonban végzett szemöldök formázásért.


Tudj meg többet a Nanobrow Lamination Kit előnyeiről a www.nanobrow.hu oldalon.

Hogyan készülj elő a szemöldök laminálásra?

A laminálás előtt jó ötlet lehet az alapos előkészületek elvégzése. Mindenek előtt gondoskodj arról, hogy a szemöldököd környéki rész tiszta és sminktől mentes legyen. A Nanobrow Micellar Makeup Removerhez hasonló olajmentes tisztítóval töröld át az arcodat. A kezelést ne végezd el sérült vagy irritált bőrön. 

Lehetséges otthon elkészíteni a szemöldök laminálást?

Hát, persze! A Nanobrow szettjével otthon is teljes biztonsággal kísérletezhetsz, és válhatsz a folyamat mesterévé. Precíz instrukciók, címkés üvegek, könnyű használat és bámulatos végeredmény – erre nem mondhatsz nemet! A gyönyörű és természetes hatású ívek akár 6 hétig is tartani fognak, minden csak a szemöldökszálaid vastagságától és alkalmazkodó képességétől függ. A Nanobrow szemöldök lamináló készletével mindez móka és kacagás lesz. Ha már eleged van a kezelhetetlen szemöldökből, amelyek mindig a rossz irányba nyújtózkodnak, akkor otthoni használatra a  Nanobrow Lamination Kit tökéletes választás a számodra!

DIY szemöldök laminálás a Nanobrow szemöldök emelő szettjével otthon

A Nanobrow Lamination Kit segítségével megkreálhatod álmaid tartós szemöldök liftingjét és laminálását. A lamináló kezelés olyan hölgyeknek kiváló, akik határozottabb és dúsabb szemöldökről álmodnak. A Nanobrow professzionális szettje elfedi a hézagokat és a tartásról is gondoskodik. Végezetül pedig, könnyedén és gyorsan beállíthatod a kívánt formát. A hatékony formulának hála egy csomag akár 10 különálló kezelésre is elég, tehát a szemöldökeid hónapokra be vannak biztosítva. Nem lesz gondod rájuk! 

Otthoni szemöldök laminálásra szánt professzionális készlet a Nanobrowtól – értékelések

Egy teljes készlet az otthoni szemöldök lamináláshoz – a Nanobrow Lamination Kit magasra teszi a lécet, hiszen az internet tele van jobbnál jobb népszerű kommentekkel és dics himnuszokkal. A nők jó szívvel ajánlják egymásnak. Sőt mi több, ez a készlet a profi szakemberek munkáját is segíti. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár véleményt a Nanobrow Lamination Kitről:

WOW! Ez a szemöldök lamináló szet pillanatok alatt megrendszabályozta a kócos szemöldökeimet. Soha nem lelkesedtem a szemöldökfestésért és formázásért, időpocsékolásnak tartottam, hála ennek az otthoni megoldásnak, ma már nem kell, hogy emiatt fájjon a fejem. Reggelente, csak átfésülöm a szemöldökömet és már mehetek is. Micsoda praktika! <3 – Ilona, 33

Imádom a Nanobrow szemöldök lamináló készletét. Soha nem gondoltam volna, hogy én erre magamtól is képes vagyok, de kiderült hogy nem olyan bonyolult, sőt egyenesen szórakoztató a dolog. Ez a professzionális szemöldök lifting készlet valóban leegyszerűsíti a folyamatot, bárki pillanatok alatt elsajátíthatja. A szemöldökeim elegánsak, és bájosak, a fényük természetes és látványosan jobb állapotban vannak. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom! – Magda, 29

Nem gondoltam volna, hogy szemöldök nézhet ki ilyen jól, mindenféle smink nélkül! A Nanobrow Lamination Kittel készített szemöldök laminálás teljesen megváltoztatta a szemöldökeim megjelenését. Végre valahára búcsút mondhattam a hiányos és vékony szemöldököknek, és végre az én íveim is tökéletesek és bámulatosak lehetnek. Az ára is igen vonzó, engem arra késztetett, hogy berohanjak egy kozmetikai áruházba és megvegyem magamnak. Egyszerűen imádom – Izabella, 45

A Nanobrow szemöldök lifting készletével otthon kivitelezett laminálásának hatása az én esetemben akár 5 hétig is kitart. Végre találtam egy megoldást a vaskos és rendezetlen szemöldökeim számára! Mostanra gyönyörűen festenek, mindezt természetesen ennek a hihetetlen szemöldök lamináló készletnek köszönhetek. Emellett nagyszerű pénzspórolási mód is, hiszen a szalonok nagyon drágák. Úgy érzem én magam váltam a saját szemöldökö legjobb formázójává! – Lujza, 24