Alvó csomag – Éjszakai Bõrtáplálás Ázsiai Módra

Az elmúlt pár hónapban a kevésbé híres és inkább híres sztárok között ismert lett az új bõrápolási termék. Lassan kezd bemutatkozni a mi piacunkon is, bár még nem olyan népszerû. Az alvó csomagról beszélünk, azaz az éjszakai maszkról. Mitõl más az alvó csomag a hagyományos éjszakai arcmaszktól? Hogyan kell használni?

Az alvó csomag egy trend, mely (mint a többi egyedi tápláló módszer) az ázsiai régiókból származik. Ott az éjszakai arcmaszkok kiegészítésként szolgálnak a mindennapi átfogó arcápoláshoz. Mint már tudhatod, az ázsiaiak szeretik rétegezni a termékeket, amit a mindig fiatalos és hibátlan bõr érdekében tesznek. A bõrápolásuk többnyire több lépéses és az utolsó az éjszakai arcmaszk felvitele – alvó csomag.

Az európaiak szintén igénybe veszik a bõrápoló termékek több rétegezésének elõnyeit, bár ez még nem olyan erõsen fejlett, mint Keleten. Ezért a nõk még mindig szkeptikusan az éjszakai maszkokkal kapcsolatban. Az ázsiaiak kiemelik azt a tényt, hogy jó regeneráló módszernek bizonyul. Éjszaka, amikor pihen a bõrünk, az alvó csomag koncentrált formulája jobban felszívódik és segíti a bõr természetes regenerálását.

Az alvó csomag általában gél állagú, melyet a hagyományos arcmaszknak megfelelõen kell használni. Az egyedüli különbség, hogy az alvó csomaggal átalusszuk az éjszakát. Legnagyobb gondot okozhat, hogy elkenõdhet az ágynemûn, hajon és lényegében mindenhol. A látszattal ellentétben, az alvó csomag nem olyan korlátozó, mert a termék gél állaga jól szívódik fel, nem folyik le és nem kenõdik el, miután megszárad. Könnyedén kipróbálhatod a módszert, hogy számodra megfelel-e.

Az ázsiaiak alvó csomagot használnak a soklépéses bõrápolás egyik lépéseként, de számunkra ez inkább az éjszakai krémmel egyenértékû. Az alapos arctisztítás és radír után használj tápláló éjszakai maszkot és reggel öblítsd ki. Fõ feladata megtartani a hidratáció szintjét a bõr rétegeiben, mélyen hidratálni, méregteleníteni, kieme
lni, összehúzni a pórusokat ésfiatalítani (antioxidáns, ránctalanító).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük