Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 új kollekciója olyan kozmetikumokat tartalmaz, melyek segítenek elegáns kinézetet és romantikus sminket varázsolni minden nõre

Dolce&Gabbana Rosa Look 2016 új kollekciója olyan kozmetikumokat tartalmaz, melyek segítenek elegáns kinézetet és romantikus sminket varázsolni minden nõre. A termékek közül találjuk az ajakrúzst, pírt, szemhéjfestéket, szemceruzát, szájceruzát és körömlakkot. Minden kozmetikum rózsaszín és bézs árnyalatokkal büszkélkedik; kisebb kivételekkel, mint a zöld körömlakk.

Dolce Matte Lipstick In Rose szép színt ad, ráadásul hidratál és a száj puha és sima lesz tõlük. A kozmetikum elsõ használata szép és intenzív színeket biztosít és a krémes állagának köszönhetõen jól felvihetõ az ajkakra. A stift alakja úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedik a száj alakjához és egy mozdulattal lehet berúzsozni a szájat. Használata elõtt a szák szélét Dolce&Gabbana Precision Szájceruzával kell kihúzni és csak utána feltölteni rúzzsal. Mind a rúzs és mind a szájceruza bézs, rózsaszín, barna és piros árnyalatokban kapható.

Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Quad szemhéjfesték egy újabb kozmetikum a tavaszi kollekcióból. Magasan pigmentáltak és matt vagy csillogó befejezést nyújtanak. Ami érdekes, hogy szárazon vagy nedvesen is felvihetõek. A Dolce&Gabbana szemhéjfesték 8 órán át tart, nem gyûlik össze a szem mélyedéseiben és nem fakul ki. A boltokban 16 árnyalat aranyozott kompakt paletta kapható tükörrel és kettõ applikátorral. Ezekkel a szemhéjfestékekkel klasszikus és finom sminket vagy erõs füstös szemeket lehet készíteni.

Dolce&Gabbana Intense Khol Eye Crayon kiteljesíti a sminket. Puhaságának köszönhetõen nagyon könnyen felvihetõ és bedörzsölhetõ a bõrbe. Nem tartalmaz illatokat és nem okoz irritációt, ezért érzékeny bõrön is alkalmazható a szem környékén. Fehér, kék, barna, szürke és fekete árnyalatokban kapható.
Dolce&Gabbana kínálatában van az Intenseyes Black Intensity Szempillaspirál. Ez a kozmetikum mûszempilla hatást nyújt, pöndörít, sûrít és alaposan kifésüli a pillákat. A terméket oda-vissza mozdulattal kell felvinni, kezdve a pillák tövétõl a végéig. Az alsó szemhéjon lévõ pillákhoz használd az ecset végét. A szempillaspirál nem ragasztja össze a pillákat, nem keni össze és nem hagy foltokat.

Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour pír visszafogott smink végeredményt biztosít. Az arc ragyogóbb, frissebb és fiatalos. A kis csillogó pigmentek kiemelnek, és fiatalító hatást nyújtanak. A kozmetikum rózsaszín, barna és piros 13 árnyalatában kapható. A pírt közvetlenül a pofacsontok alá kell felvinni kis mennyiségben. A felvitelhez használj kis ecsetet és a tükröt, ami a termékhez jár.

In Rosa Look 2016 termékcsaládban még megtalálod a Dolce&Gabbana Intense Körömlakkot. A boltokban bézs, rózsaszín, piros, viola, zöld és kék 41 árnyalata kapható. Teljesen lefedik a körömlemezt, anélkül, hogy elkenõdne, buborékot és foltot hagyna. Tartós, nem kopik le és ellenáll a külsõ tényezõknek. Egyes Dolce&Gabbana Körömlakkok brokátot tartalmaznak, ami további ragyogó hatás ad a körmöknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük