Haj maszk- hogyan kell használni?

Festés, stilizálás hõvel, nehéz kozmetikumok – ezek mind a haj károsodásához és a fejbõr állapotának romlásához vezet. Ennek eredményeként jelenik meg a korpásódás, a faggyúmirigyek felesleges faggyút termelnek, és a haj kezd kihullani, továbbá elveszíti ragyogását és száraz lesz. Szerencsére, van módja regenerálni a sérült hajszálakat. A válasz a regeneráló hajmaszkban rejlik.

Haj maszk – a legfontosabb szabályok

Maszkos haj regeneráció alkalmazása esetében van néhány szabály, amelyre oda kell figyelni. Elõször is állapítsd meg a hajad állapotát. Ez alapján választhatod ki a megfelelõ tulajdonságokkal rendelkezõ kozmetikumot és figyelheted a folyamatot. Másodszor, fontos rendszeresnek lenni. A maszk rendszeres használata a hajon láthatóan javítja az állapotát. Harmadszor, hogy ha piszkos hajra teszed a haj maszkot, úgy annak nem lesz látható eredménye. A regeneráló kezelés elõtt mosd meg a hajad majd kezd el újjáéleszteni a sérült hajszálakat. Negyedszer, kövesd az utasításokat a palackon. Nem vagy mindentudó, ezért számodra (és a hajadnak) jobb, ha követed a címkén lévõ utasításokat. Ötödször, tegyél egy mûanyag sapkát és egy törölközõt a fejedre a hajmaszk felvitele után. Így fokozod a haj maszk tulajdonságainak hatását és a haj regenerálását.

Csináld Magad haj maszk

Milyen maszk a legjobb? A legnépszerûbb maszkok argán olajt és keratint tartalmaznak. Ezen kívül, nagyon népszerû a házi készítésû haj maszk argán olajjal és tojás sárgájával. Keverd össze az összetevõket és hagyd a fejbõrödön 15-30 percig hatni. Ezután mosd ki a hajad egy lágy samponnal. A maszknak köszönhetõen a hajad sima, fényes és táplált lesz, és ami még fontosabb, hogy egyben erõsebb, regenerált és hidratált.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük