Hajvágó csipesz CreaClip – Hogyan mûködik?

Nem szeretsz fodrászhoz járni, mert sosem vágják el a hajad, ahogyan te szeretnéd? Szerinted nem érdemes fodrászra költeni két vágásért vagy frufru igazításért? CreaClip megoldást szolgál embereknek, akik egyedül szeretnék levágni, rétegezni vagy stilizálni hajukat. Hogyan mûködik?

CreaClip egy innovatív kütyü, melyet nemrég viharként kapott fel a közösségi média. Fõként hajvágáshoz használják, viszont egyes videók bemutatják, hogy ez az eszköz multifunkciónális. Különösen szettben két hosszúságban kapsz a CreaClipbõl – kék (rövidebb) csat frufru vágáshoz, és fehér (hosszabb) rétegezéshez, vágáshoz és a haj stilizálásához az egész hajhosszon.

A kütyü ára nem is olcsó, de ez egy új termék a piacon, tehát nem meglepõ. CreaClip-nek vannak olcsóbb változatai, amelyeket online is meg lehet vásárolni, mint pl. a kínai termékeket tartalmazó oldalakon. Hogyan mûködik ez a kütyü, ami világszerte meghódította nõk szíveit?

A CreaClip szerkezete felbontott csomagolások lezárására használt hosszú csatok szerkezetére hasonlít- hosszú, két részes csattal biztosítva. Van egy fogsorozat benne, mely kapaszkodik a hajba. A CreaClip külsején van egy kis tároló folyadékkal és mutatóval, ami úgy néz ki és úgy mûködik, mint egy mérleg – segít meghatározni, hogy a haj egyenletesen van levágva. Ami érdekes, hogy egy miniatûr egyenlítõ van hozzá csatolva, amit csavarni lehet attól függõen, hogyan szeretnéd elvégezni a vágást ( aszimmetrikus frufru).

Követve néhány egyszerû szabályt (kifésült hajra tenni a csatot, lefelé irányba helyezni, óvatosan vágni, élesen vágó eszközt használni és megjegyezni, hogy a mérleg a gravitációtól függ ezért nyugodtan kell ülnöd) CreaClip garantáltan megkönnyíti a hajstilizáló kezeléseid, amit otthon is elvégezel. CreaClip segít rétegezni anélkül, hogy veszítenél a hosszból, vágni a frufruból, bob hajvágást csinálni, egyenes vonalban vagy V alakban rövidíteni a hajad, rétegezni egész hosszban és sok másban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük