Hogyan használjuk a lapmaszkokat? Útmutató lépésről lépésre

A lapmaszkok sokféle előnnyel járnak a bőr számára. A bőr hidratációs szintjének növelése mellett a természetes lipid gátban a lipidek feltöltéséhez nélkülözhetetlen összetevőket biztosítanak. Pontosan milyen előnyökkel járnak a lapmaszkok és hogyan kell használni őket?

Lapmaszkok – előnyök

A lapmaszkok – a nedvesség szállítása mellett és a hatóanyagok gyors felszívódását lehetővé tevő képességük mellett – sok más előnnyel rendelkeznek. Először egy utazás vagy egy nagyobb esemény előtt kihagyhatatlanok. Hatékony SOS segítség a bőr számára nyári nyaraláskor vagy egy fontos ünnep előtt. A lapmaszkoknak köszönhetően a bőr visszanyeri egészséges és ragyogó megjelenését. Az egyszerű használat egy másik előny, amely nélkülözhetetlenné teszi egy utazás során. Nem kell összekeverni az összetevőket, így a maszk a csomagolásból való kivétel után azonnal használható. Ezenkívül nem csöpög le az arcról, nem színezi be a ruhát, és nem igényel leöblítést sem. Ezek miatt a lapmaszkok rendkívül higiénikusak.

Egy másik jó dolog benne, az a pihentető hatás. A bőrre való felvétel pillanatában kellemes hideget érzünk, amit a pihenés és a regeneráció érzése követ. A lapmaszkok kellemes érzéssel és értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal látják el a bőrünket.

A változatosság egy másik indok, hogy a lapmaszkot válasszuk. Kiválaszthatjuk őket, figyelembe véve a bőrtípust, a bőrproblémákat és még az évszakot is.

Hogyan kell lépésről lépésre alkalmazni a lapmaszkokat?

A lapmaszkokat a koreai bőrápoló rutin szerint kell alkalmazni, nevezetesen az arc kétszeri tisztítása után – először olajjal, majd géllel -, végül a tonik használata következik.

Kezdjük a kezelést a csomagolás kinyitásával és a maszk kivételével. Fogjunk egy törülközőt arra az esetre, ha a maszk a benne lévő szérumot csöpögtetné. Ezután ellenőrizzük, hogy van-e műanyag réteg a maszkon. Ha igen, vegyük le, és tegyük fel a maszkot úgy, hogy a szem, az orr és az ajkak lyukai a megfelelő helyre kerüljenek. Most simítsuk a maszkból kifolyó esszenciát a nyak, a váll és a kéz bőrére. Hagyjuk fent a maszkot mindaddig, amíg a gyártó azt előírja, ez általában 20-30 perc. Ezután vegyük le a maszkot, és dobjuk el. A maszk levétele után ne mossuk le az anyagot az arcunkról; hagyjuk, hogy az szépen beszívódjon. Végül alkalmazzunk hidratáló krémet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük