Itt az ideje a gyönyörű és hosszú szempilláknak! Alakítsd át tekinteted a Nanolash Lash Lift Kittel!

A legtöbb nő álma, hogy természetes, gyönyörű kinézetű szempillái legyenek. Ez azonban hagyományos termékek használatával gyakran nem lehetséges. Próbáld ki a Nanolash Lash Lift Kitet és készülj fel a ragyogó eredményre!

Hogyan készítsük el a szempilla laminálást otthon? A Nanolash Lash Lift Kit segít ebben!

A szempilla lifting és laminálás a látszattal ellentétben, nem bonyolult. Habár, főleg szépségszalonokban készítik, a Nanolash terméknek köszönhetően otthon is elvégezheted!

A márka egy egyedi szettet dobott a piacra, amely biztosítja a látványos eredmény elérését. Ez a szett 3 terméket tartalmaz (10 tasak 0,5 milliliteres kiszerelést minden egyes termékből), valamint szilikon rudakat 3 méretben, és a Lash Lift Glue-t ezek felrögzítéséhez. Természetesen egyéb kiegészítők is találhatók benne, melyek szükségesek a termékek felviteléhez.

Hogyan készítsük el a szempilla liftinget a Nanolash szettel? Gyerekjáték! A következőket kell tenned:

  • alaposan távolítsd el a sminket a szempillákról;
  • válaszd külön az alsó és felső szempillákat az erre speciálisan kialakított szempárnákkal;
  • rögzítsd a rudakat a kívánt méretben, a szettben található ragasztóval.

Egymást követően vidd fel a termékeket az 1-től 3-ig jelölt számozási sorrendnek megfelelően. Minden egyes terméket körülbelül 7-10 percig kell a szempillákon hagyni. Az eljárás után csak húzd le a rudakat, és csodáld meg a gyönyörűen hosszabb, ívesebb és vastagabb szempillákat!

Mitől lesz a Nanolash Lash Lift Kit tökéletes megoldás minden nő számára?

A Nanolash szempilla lamináló szett egy komplett és professzionális termék. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak szempilla készítéshez értő szakemberek alkalmazni. Úgy tervezték, hogy bárki tudja használni, nem szükséges hozzá korábbi tapasztalat.

A mellékelt termék formuláit, mint a termék legnagyobb előnyét lehet említeni. Gondosan kiválogatott természetes összetevők kombinációját tartalmazzák, melyek mélyen ápolják a szempillákat. A 2 az 1-ben hatást érheted el vele. Nem csak jobban fognak kinézni a szempilláid, de mélyen tápláltak és újjáépítettek is lesznek.

Az otthoni szempilla laminálás gazdaságos is. A teljes Nanolash Lash Lift Kit lehetővé tesz akár 10 lamináló kezelést is. Így könnyű kiszámolni, hogy egy otthon elvégzett kezelés ára alacsonyabb, mint a hagyományos szalonban végzett eljárás.

Azt se felejtsd el, hogy a szempilla liftinget körülbelül átlagosan 8 hét után meg kell ismételni. Itt sok múlik azon, hogy milyen a szempillák eredeti állapota, bár még a sérült szempillák is gyorsan helyreállíthatók ily módon.

szempilla laminálás

Milyen eredményt nyújt a Nanolash Lift Kittel végzett szempilla lifting?

Ha az otthoni szempilla laminálást választod, azonnali hatást várhatsz. Röviddel a rudak eltávolítását követően, az alábbiakat veheted észre:

  • fényes szempillák;
  • ívelt pillák;
  • szempillák észrevehető megújulása és hidratálása;
  • vastagabbnak tűnő pillák.

Sőt mi több, még az eredetéből adódóan rövid és formázásra nem hajlamos szempilláktól is látványos laminált hatást várhatunk. Egy szóval, valószínű nem lesz újra szükséged a szempilla göndörítőre.

szempilla laminálás otthon

Otthoni szempilla laminálás a Nanolash Lash Lift Kittel – összefoglaló

Az otthoni szempilla laminálás, egészen a közelmúltig, csupán egy távoli álom volt. A Nanolash márkának köszönhetően azonban minden megváltozott. Az otthoni szempilla lifting szett nők ezreinek problémájára válasz lett.

A komplett és professzionális termékek lehetővé teszik számodra a szalonszerű eredményeket anélkül, hogy kilépnél otthonodból. Minden nő értékelni fogja a láthatóan vastagabb, hosszabb és hidratált szempillákat, melyeket ezzel kap.

Érdemes meggyőzni magad, hogy a Nanolash lamináló szett igazi csodát tesz, függetlenül a szempillák jelenlegi állapotától.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük