L’Oreal Paris Elseve Magical Power of Essential Oils Elixír

A szép és jól táplált haj titka a megfelelõ hajápolás. Az elixír, könnyû textúrájának és fényes tulajdonságainak köszönhetõen legjobb módja az egészséges haj helyreállítására. Elseve L’Oreal Paris bevallása szerint a Magical Power of Essential oils létrehozását a világ körüli hagyományok ihlették. Így jött létre három Elseve termék.

Elseve L’Oreal Paris három típusú elixírt kínál, melyek eleget tesznek hajad elvárásainak. Formulájuk hat virágos olaj kivonatán alapul, melyek a Magical Power of Essential Oils összetételét képezik.

  • kamilla olaj (intenzív táplálás és tökéletes ragyogás),
  • len mag (mély hidratálás),
  • napraforgó olaj (táplálás és ragyogás helyreállítása),
  • lótuszvirág olaj (táplál, véd és puhaságot nyújt),
  • Tahiti gardénia olaj (megelõzi a szárazságot),
  • rózsa olaj (erõsség és rugalmasság).

Elseve Magical Power of Essential Oils Szépítõ Elixír

Az Elseve Elixír szépítõ formulája többnyire festett haj ápolására jó. Az elixír nem csak táplálja a hajat, hanem a hajszínt gazdagabbá teszi azáltal, hogy megakadályozza súrlódását. Ez a könnyû és nem zsíros állag védi a hajat festés után a külsõ tényezõk káros hatásától (pl. napsugarak). Tökéletesen táplál, véd és rendbe hozza a hajat, azzal, hogy ragyogást nyújt és kiemeli a színeket.

Elseve Magical Power of Essential Oils Tápláló Elixír

Tápláló formulájával a Magical Power of Essential Oils Elixír olyan hajápoló termék,mely normál hajra jó és hajlamos a száradásra. Növényi olajokban és tápláló összetevõiben gazdag formulája simítja a hajat és megvédi a külsõ faktoroktól, amivel napközben szembeszegül. Ragyogást és puhaságot ad, még a legrakoncátlanabb hajnak.

Elseve Magical Power of Essential Oils Helyreállító Elixír

Helyreállító kezelési Elseve Magical Power of Essential Oils formulát nagyon száraz és sérült hajra alakították ki. Egyszerû alkalmazásával, Elixír olyan termék, amely azonnal felszívódik és táplálja a hajat közvetlenül a használat után, és visszaállítja a rostokat a gyökerektõl a végekig. Mélyen regenerál, táplálja és helyreállítja a haj egészséges megjelenését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük