Miért kell ápolni a szempillákat? Kötelezõ: Nanolash Szérum

A szempillák tulajdonsága miatt elfelejtjük ápolni õket. Végül is nem biztosítanak hõszabályozást a testnek, mint a többi szõr(ami de facto sokkal kevesebb, mint a többi emlõsön). Ráadásul másképp néznek ki. Tehát, vajon a szempilla kondicionáló, Nanolash használata indokolt-e?

Ezek az emberi bõr tartozékai, a körmön és hajon kívül. Fehérje rost, mely az irharéteg, bõr alatti tüszõben nõ. Továbbá, csak az emlõsök bõr felületén nõ. A szõrzet nélküli emberi testfelületek a tenyerek, ajkak, talpak és az ízületek hajlékai. A legtöbb szõr nyílván a fejen található. Ezekre fókuszálunk általában, mert betöltik a hõ szabályozó feladatot. Télen megvéd a fagytól, nyáron pedig a túlmelegedéstõl. A testünkön lévõ szõr többnyire lefelé típusú, ami szinte láthatatlanná teszi. Ezért amikor hajápolásról beszélünk, hajstílusokra gondolunk. Elfelejtettünk valamit?

Szempilla (Latin: Cilium) «szõrszál, amely a szemhéj szélén nõ és védi a szemet»

A szempilla meghatározása egyértelmûen jelzi, hogy a szempilla is szõr. Ez mindkét tartozék anatómiai közvetlen eredménye. Egyetlen szempillának van gyökere és tengelye, a gyökér tüszõben van helyezve, míg a tengely külsõ részét képezi. A tüszõ belsõ része tartja rögzítve a hajhagymát. Ez az egyedüli élõ része a szõrnek, melynek sejtjei gyorsan szaporodnak és hajnövekedést eredményeznek. A bõr felett van a tengely, amit az egymás melletti kutikulák jól védik. A kutikula alatt van a keratinból készült kéreg. Az egész anatómia megfelel az emberi szõrzet struktúrájához, még a fejen lévõ hajnak is.

Érdemes megjegyezni, hogy a szempilláknak és a többi szõrzetnek is élettartama van. Teljesen természetes, hogy egy adott pillanatban kihullik az elhalt szõr. Amíg a helyébe kinõ egy újabb szõr, addig nincsen probléma. Az egyedüli különbség, hogy a szempilla élettartama sokkal rövidebb. Átlagban körülbelül két hónapig tart ki, bár hosszabb idõt is kibír a genetikai hajlamtól függõen. Összehasonlításképpen a hajon lévõ hajszálak 5-7 évig élnek. Azonban, mindkét folyamat ugyanazon a fázisokon megy keresztül, az anagéntõl a telogénig. A logikai eltérés felmerül a haj mennyiségében a hajon és a szempillán. Átlagban 150 ezer hajszálunk van és csak pár száz szempilla. Mégis vannak kisebb különbségek és továbbra is indokolt ugyanolyan rendszeresen használni a szempillanövesztõ szérumot, mint amilyen gyakran használjuk a hajápolásra szánt termékeket.

Nanolash szérum «természetes és biztonságos összetétele nem csak ápolja a szempillákat napi szinten, de ugyanakkor vastagítja, dúsítja és volument ad»

A szempillaápolást Nanolash-vel mindennapi rutinelemként kell bevezetni. Nem szabad alábecsülni a szempillák szerepét, ugyanis ezek védik a látószervet. A szempillák oly módon épülnek fel, miszerint lehetséges számukra, hogy teljesítsék ezt a védelmi funkciót a szem számára. Korlátozzák a szennyezõdés, pollen és kisebb rovarok bejutását a szembe. Ezért szükséges a Nanolash szérumot a fürdõszobában tartani. A termék erõsíti a szempillákat és fokozza védõ tulajdonságait. Nem szabad elfelejteni, hogy csak egy pár szemünk van, ezért minden óvintézkedési forma fontos. Minél erõsebbek, sûrûbbek és vastagabbak a szempillák, annyival kevesebb veszély éri a szemgolyót.

A Nanolash szérum rendszeres felvitele a felsõ és alsó tõvonalra javítja a szempillák állapotát és stimulálja növekedését. Ennek köszönhetõen a szempillák látványosan hosszabbak és szebbek. Senki sem állítja, hogy a szempillanövesztõ szérumnak csak ápolási tulajdonsága van. Ez az alapvetõ feladata, viszont a kiváló minõségû kozmetikumok sokkal többet kínálnak. A Nanolash szérum meghosszabbítja a szempillákat, vastagítja és sûrûbb megjelenést biztosít. A hiányos helyeken visszanõnek a szempillák. A Nanolash szérum javítja a megjelenést és minden szálat láthatóvá teszi, mert közvetlenül a szõrhagymákra fejti ki hatását.

A legkívánatosabb a mûszempilla hatás és a Nanolash használata tökéletesen biztosítja ezt a hatást. Ezért megkülönböztethetjük nem csak az erõsítõ, hanem a kozmetikum szépítõ tulajdonságától is. A Nanolash szérum legnagyobb elõnyét a természetes összetevõkbõl kapja. Természetes és egyben hatékony védelmet biztosít a szemnek és a körülötte lévõ felületnek. A kiegészítõ tápláló összetevõkkel a Nanolash védõréteget alakít a szempillák mentén.

21 Komment “Miért kell ápolni a szempillákat? Kötelezõ: Nanolash Szérum”

 1. Dorina

  Nemrég vettem le a műszempilláimat és most valami olyat keresek, ami javítana a pilláim állapotán.

  Válasz
 2. Tímea

  Hat hónapja használom a nanolash szérumot és a hatás hihetetlen. Biztosan visszatérek egyszer.

  Válasz
 3. Anna_K

  Kiváló kozmetikum, egy hónappal később azt vettem észre, hogy a szempilláim hosszabbak. :))

  Válasz
 4. Cili_H

  csupán ricinus olajt kell felvinni a szempillákra és az megerősíti őket

  Válasz
  • Niki

   lehet, hogy megerősíti, de nem hosszabbítja őket, mint a szérum

   Válasz
   • Linda

    Most rendeltem meg és amint megérkezik, elkezdem a kezelést 🙂 Alig várom, hogy lássam az eredményeket

    Válasz
 5. Liv29

  az egyik legjobb szempillanövelő szérum, amit kipróbáltam

  Válasz
 6. Lilla

  kár, hogy ezek a szérumok drágák =((

  Válasz
 7. AnnaMari

  az én szempilláimon argánolaj, kókuszolaj és ricinusolaj működik

  Válasz
 8. Szandi

  Véleményem szerint jobb egy kiváló minőségű szempillaspirálba fektetni. Szempillaspirál és szérum egyben.

  Válasz
 9. Flóra_S

  Az egyik barátnőm rábeszélt erre a szérumra (olcsóbb kettőt egyszerre venni) és nem bántam meg :)))

  Válasz
 10. Tina

  Egy másik szérumot használtam, de az nem volt hatásos, mert allergiás tünetem volt. :/

  Válasz
  • KingaT

   Nanolash termékkel kapcsolatban nem kell aggódni. Mielőtt megvettem volna számtalan rangsort és fórumot elolvastam, illetve sok lány, aki szintén allergiás, ajánlotta. Sosem okozott irritációt vagy allergiás tüneteket, viszont más termékek okoztak.

   Válasz
  • Abigél

   nálam is ez a helyzet. A szemeim nagyon érzékenyek, vajon mi lett volna, ha ezt használom 😉

   Válasz
 11. Kati P.

  nekem a revitalash működött, kár, hogy drága :/

  Válasz
  • Eléna

   Nem voltam elégedett a revitalash szérummal. Valójában a nanolash jobban működött.

   Válasz
 12. Zsófi@

  Azon gondolkodtam, hogy vegyek-e szempillanövelő szérumot és szerintem ezt választom.

  Válasz
 13. Daniella

  Imádom a műszempilla hatást, de aggódom, hogy legyengíti a szempillákat.

  Válasz
  • Lea

   A műszempillák nem nekem valóak. Allergiás tüneteim vannak, és már másnak le kellett vennem őket.

   Válasz
 14. Livi89

  Hosszú ideje használok szempillanövelő szérumot. Tudom, hogy a rendszeres szempillaspirál használata káros lehet, ezért egy jó szérummal ápolom őket.

  Válasz
 15. Kriszta

  az egyik barátnőm használta a szérumot és a szempillái olyan hosszúúúúak lettek! Elképesztő

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük