Mire Jó Az Advanced Time Zone Krém Estee Laudertól?

Estee Lauder újra meglepett bennünket egy másik ránctalanító kozmetikum termékcsaláddal – Advanced Time Zone. Három terméket tartalmaz: éjjeli krém, nappali krém 15 – ös fényvédõ faktorral és szemkrém. Vajon hatékonyak lesznek-e?

Advanced Time Zone Night az Estee Lauder új termékcsalád legújabb kozmetikuma. Minden bõr típusra alkalmas. Este kell használni ahhoz, hogy a kozmetikum gyorsabban mûködjön és hatékonyabban regenerálja a bõrt. A krém simítja a ráncokat, feszesít és felélénkíti a bõrt, mélyen hidratál és kiemeli a bõrt. Estee Lauder bõrgyógyászatilag tesztelt és nem okoz pattanásokat illetve nem tömíti el a pórusokat.

Advanced Time Zone with SPF 15 normál bõrre ajánlott száraz bõr kombinációjában. Segíti a kollagén és a hialuronsav termelést. Könnyed állaga van, ezért felvitele könnyû, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget – smink alapozónak is használható. Ez az Estee Lauder krém 15-ös fényvédõ faktorral rendelkezik, amely védi a bõrt az elszínezõdésektõl, ráncoktól és leégéstõl.

Az Advanced Time Zone termékcsalád utolsó tagja a szemkrém. Minden nõ használhatja, kortól és bõrtípustól függetlenül. A kozmetikum simítja a ráncokat (a seprûvénákat beleértve), lágyítja a szemkörüli sötét karikákat és a fáradtság okozta táskákat valamint javítja a helytelen bõrápolás következményeit. Reggel és/vagy este kell felvinni a szem körüli területre. Estee Lauder kozmetikum nem okoz irritációkat – mert szemésszel tesztelt.

Advanced Time Zone kozmetikum Estee Laudertól violaszínû tégelyekbe van tárolva. A nappali és éjjeli krém tartalma 50ml/1.7 Oz. (az utóbbi 30ml/1 Oz. kisebb verzióban is megvásárolható). Mégis, a szemkrémnek 15ml/0.5 Oz. tégelye van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük