Nanoil Anti-Redness Face Serum. INCI-lista közelebbről

A Nanoil Anti-Redness Face Serum jelenleg az elérhető egyik leghatásosabb arcszérum, ami meg tud küzdeni mind a reaktív bőr, mind a kipirosodásra hajlamos bőr problémáival. Még ha viszonylag új termékről van is szó, a szérum már így is nevet tudott szerezni magának a bőrápolásban – rengeteg felhasználó, valamint számos szakértő is megszerette a hatását. Ezen pozitív visszajelzéseken felbátorodva úgy döntöttünk, hogy górcső alá vesszük a Nanoil Anti-Redness Face Serum összetevőinek listáját.  

Hadd magyarázzuk el már elöljáróban, hogy mi is a reaktív vagy más néven rosaceás bőr valójában, a legfontosabb, hogy valamivel több törődést igényel, mint más bőrtípusok. Ez azt jelenti, hogy a termékfejlesztőknek kizárólag válogatott alapanyagokat felhasználó speciális formulát kellett kifejleszteniük. A termék összeállításakor a legnehezebb feladat, hogy olyan összetevőket válogassanak össze, amelynek az aromái nem irritálnak, valamint, hogy minél kevesebb tartósítószer és színezék kerüljön felhasználásra. Valóban hatalmas kihívás hiperérzékeny bőrre használható bőrápolót megalkotni. A dolog csak még bonyolultabbnak fog hangzani, ha végiggondoljuk milyen szempontoknak kell megfelelniük a kozmetikum fejlesztésénél, hogy ne váltsanak ki erős reakciót. Ez például azt is jelenti, hogy az érzékeny és rosaceás bőrre készülő termékeknek a meleg és a fűszeres ételek okozta irritációval szemben is védelmet kell nyújtaniuk. A mindenfajta irritációval megbírkózó bőrápolási termék pedig igazi megváltásnak  számítanak. 

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM – FŐBB ÖSSZETEVŐK

1. Vadgesztenye kérgének kivonata

Ez a szérum egyik legfontosabb összetevője. A legfontosabb feladata a hajszálerek eltömítése és a kevésbé láthatóvá tétele. Ráadásul ez a természetes összetevő felel a bőr ellenállóképességének fokozásáért is.  

2. Hársfa kivonat

A hársfa kivonat nem véletlenül került az összetevőket felsoroló lista élére. A legfontosabb feladata, hogy megnyugvást és felüdülést hozzon a bőrnek. Amellett, hogy puhítja a bőrt, akárcsak a vadgesztenye a hársfa is összehúzza a hajszálereket. Végül, de nem utolsó sorban friss illatot varázsol a szérumnak. 

3. Punarnava gyökerének kivonata

Ez a kivonat valójában nagyszerű antioxidáns, ami azt jelenti, hogy úgy viselkedik, mint egy öregedésgátló szer. Amellett, hogy késlelteti az öregedést, csillapítja az irritációt és védi a bőrt a külső ingerektől, ez teszi nélkülözhetetlenné a reaktív bőrre gyártott bőrápolási termékek esetében. 

4. Ciprus tobozának kivonata 

Ez az összetevő hasznos segítség a kitágult hajszálerek zsugorításában. A bőr mindenfajta gyulladását is kezelni tudja. Ráadásul a ciprus tobozának kivonata tápanyagokat szállít és véd az irritációtól. 

5. Biosaccharide gum-1

A titokzatosnak tetsző név egy hidratálót takar, ami megnyugtatja a bőrt. 

a legjobbra értékelt bőrpír elleni arcszérum Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum – Összegzés

Az összetevők listájának alapos kiértékelését követően, világosan látszik, hogy a Nanoil szérumának összetevői kiegészítik egymást. Éppen ez az oka, hogy a szérum már első használatát követően is olyan hihetetlen hatást ér el. Nem számít, ha a bőröd érzékeny, pattanásodásra hajlamos vagy érett, a Nanoil Anti-Redness Face Serum egészen bizonyosan javítani fog az állapotán és megkönnyebbülést hoz. A termék összetevőinek teljes listája elolvasható a nanoil.hu oldalon, ahol a termék meg is rendelhető és házhoz is szállíttatható.  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük