Rene Furterer Karité – Hajápolás Nagyon Száraz és Sérült Hajra

2016 tavasza sok lehetőséget hoz a test és haj bőrápolásában. Az egyik leggyakoribb termék a márka kínálatában téli időszak után a hajmaszk. Nagyon hatékony módja az egészséges és szép haj helyreállításának. Idén a kategória újdonsága az intenzív regeneratív hajmaszk Karité Rene Furterer Paristól.

Ikonikus hajregeneráció

Leleményesen regeneráló hajmaszk Karité a vaj Rene Furterer ikonikus terméke, mely az 50-es években élte fénykorát, mint az egyik legjobb tápláló termék szőke hajra, Marylin Monroe stílusában. Az ilyen festett és sok fodrászati beavatkozáson áteső haj mély táplálást és regenerálást igényel.

Modern Karité Rene Furterer maszkja olyan kozmetikum, ami nagyon száraz és sérült hajraajánlott,bár minden hajra használható, melynek táplálásra van szüksége. Az intenzíven regeneráló Karité maszk javítja a sérült hajat és rendkívül tápláló és hidratáló tulajdonságokkal bír.

Az afrikai összetevők ereje

Karité hajmaszk Rene Furterer terméke, mely 100% -os természetes összetevőkönalapul, amit az ECOCERT alátámaszt. A termék bázisa többnyire Karité  Etikai Shea vajon alapul, ami az afrikai régiókban használt összetevő hagyományos módszerekkel. A maszk értékes Birs pektin, Cimentrio ® és szépítő összetevőkkel dúsított. A terméknek narancsvirág illata van, amitől a haj illata is jó.

Karité vaj, Cimentrio® formula;, Birs pektin és egyéb összetevők egyedi kombinációja azonnali puhaságot és ragyogást biztosít. A haj száraz szálai regenerálódnak és az intenzíven regeneráló Rene Furterer maszk védelmet biztosít. Karité maszk megkönnyíti a fésülést, puhaságot biztosít és a haj újra ragyog és szép.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük