Sanex Dermo – Gyengéd Bõrápoló Kozmetikum

Biztonságos és hatékony termékek minden bõrtípusra, amely biztosítják a hidratáltságot és helyreállítják a bõr állapotát? Ez a Sanex ajánlata, mely márka már 30 éve fejlett formulákat készít olyan termékek összetevõire tekintettel, amelyek a bõrben is jelen vannak. A Sanex Dermo bõrápoló termékeket a bõr szarurétegének átfogó védelmére hozták létre. Mit kínál a márka? Hogyan mûködnek a Sanex termékek?

Tusfürdõk és izzadásgátlók az egészséges bõrre

Sanex termékek fõ feladata segíteni a bõr természetes védõrétegét. Az egészséges bõr mindennapi ápolást igényel, hogy megtartsa megfelelõ állapotát. A Sanex tusfürdõk és izzadásgátlók termékcsaládja hatékony bõrápolásravalók, ami a biztonságos formulának köszönhetõ. A Sanex termékek összetétele alapvetõen nem-vegyi anyagokon alapul, melyek a bõrben is jelen vannak. A Sanex termékek használatának célja bebiztosítani a bõrsejtek optimális funkcióit.

Mély hidratálás

Sanex Dermo kozmetikumok garantálják a megfelelõ bõr hidratálását. Az egészséges bõrt szükséges hidratálni, ezért a Sanex gondoskodik a víz megfelelõ szintjérõl a bõrben természetes hidratáló anyagokútján. A jól kiválasztott összetevõk biztosítják, hogy a Sanex Dermo megtartja a nedvességet a bõrben, a vonzó részecskéknek köszönhetõen. Ezzel kihatással van a bõrre, hogy puhább és rugalmasabb legyen.

Savas– bázis homeosztázis

Sanex termékek ugyanakkor nagyszerûen kiegyenlítik a bõr pH értékét. A bõr enyhén savas, így az alkáli- vagy semleges reakció vagy még a keményebb víz használata árthatnak a sav– bázis homeosztázisnak. A Sanex Dermo tussfürdõ kissé savas reakcióhatással van a bõr természetes savszintjére, és használatával helyreállítható a természetes pH értéke.

Komplex védelem

Sanex Dermo formula tápláló összetevõkkel látja el a bõrt, mely biztosítja a megfelelõ bõrápolást és erõsíti. A Sanex termékek olyan módon lettek kifejlesztve, hogy együttmûködnek a bõrrel és fokozzák természetes ellenálló képességét a káros tényezõkre, mint a baktériumok és kórokozók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük