Sisleya Essential Bõrápoló Sisleytõl

Sisleya Essential Bõrápoló emulzió Sisleytõl érett bõrre ajánlott az öregedés elsõ jeleivel. A kozmetikumnak hidratáló, tápláló és regeneráló tulajdonságai vannak. Kiemeli a bõrt, csökkenti az elszínezõdéseket, sötét karikákat a szem körül és egyéb pigment elváltozásokat a bõrön. Egy havi használat után a ráncok kisimulnak, az arc kontúrja felemelkedik, a bõr felfrissül és a kollagén rostok megerõsödnek. Továbbá a Sisleya Essential Bõrápoló emulzió smink eltávolítására is használható vagy egy olyan termékként, amely felkészíti a bõrt, hogy könnyebben befogadja a következõ termék tápláló összetevõit.

Hogyan használjuk a Sisley terméket?

Az emulziót reggel és este ajánlatos használni az arcra és nyakra (felvitele elõtt távolítsd el a sminket és használj tonikot). Ujjbegyeiddel vidd fel a kozmetikumot és masszírozd, míg fel nem szívódik. A termék eloszlásához vatta pamacsot is használhatsz.

Sisleya Essential Bõrápoló emulzió Sisleytõl fehér 150ml/5.1 Oz. tartalmú pumpás palackban van. A termék állaga félig folyékony, inkább krémes. A termék jól alkalmazkodik az archoz, gyorsan felszívódik és nem hagy foltokat. Sisleya Essential Bõrápoló nem egy mitesszerképzõ emulzió , tehát a mitesszerek nem képzõdnek; érzékeny bõrön is használható.

Milyen összetevõi vannak a Sisleya Essential Bõrápolónak?

Többek között a termékben ginkgo és fehér fûz kivonat található, amelyek antioxidáns és frissítõ tulajdonságaival büszkélkednek. Többi összetevõ (beleértve a mályvacukrot, barna alga kivonatot és szerves növényi vegyületeket) segítik a sejtek megújulását, hidratálnak és védik a bõrt a külsõ káros tényezõktõl.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük