Tangle Teezer – Ikonikus Hajkefe Három Új Változata

A Tangle Teezer egy angol klasszikus, mely majdnem minden pipere táskában megtalálható. Praktikus és hatásos kefe, mely megkönnyíti a fésülést és stimulálja a töveket eredeti és jól megtervezett formájával. Az angol fodrászok által megtervezett kefe már három új változatban kapható – vízálló Tangle Teezer, nyéllel és gyerekek számára.

Az elsõ Tangle Teezer megtervezése során, Shaun Pulfrey nem számított arra, hogy világ szintû elismerést kap. Mi a Tangle Teezer elõnye? Ez az ikonikus kefe meggátolja az összegubancolódást és a haj elektromosságát, tökéletesen kifésül és a jól megtervezett formának köszönhetõen megelõzi a sérüléseket, kihullást és töredezett végeket. Ráadásul a haj selymesen puha és fényes, miközben sörtéjével stimulálja a koponyát. A Tangle Teezer nagy elõnye a könnyedsége, amiért könnyen fésülhetünk vele és az ergonómikus formája.

Az év elején egyéb Tangle Teezer újdonságok mutatkoztak be. Hadd mutassuk be aTangle Teezer három új változatát, mely a hagyományos kefe tulajdonságaival bír, de ugyanakkor a használók igényeinek eltökélten eleget tesz.

TANGLE TEEZER NYÉLLEL

Tangle Teezer nyéllel egy meghajlást jelent azok elõtt, akik szeretik használni az ikonikus kefét, de inkább a hagyományos nyelet szeretik, és nem tudják megszokni a Tangle Teezer furcsa alakját. A nyéllel sokkal könnyebb kifésülni az összegubancolódott hajat, de ugyanakkor lehetõvé teszi az egyidejû stilizálást hajszárítás közben .

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer Aqua Splash változatban lehetõvé teszi a kefe használatát a víz alatt a tengerben, medencében vagy a gyógyfürdõben. A Tangle Teezer Aqua Splash teljes mértékben vízálló ergonómikus formával, mely igazodik a fej alakjához.

TANGLE TEEZER GYEREKEKNEK

Anya tudja, hogy a gyerek haját nehéz kifésülni. Tangle Teezer Magic Flowerpot gyerekeknek megtervezett hajkefe, amivel a fésülés könnyû és élvezetes a kicsik számára. A virág alakú hajkefe kicsi, praktikus és külön tartóval rendelkezik, ami akár pl. hajcsatok tárolására is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük