Tökéletes párosítás: Szépségkezelések és Kozmetikumok

Vannak olyan szépségápolási kezelések, melyek kozmetikum kombinációjában elképesztõ eredményeket nyújtanak. Közülük egyik afejbõr masszázs tápláló szérummal. A masszázs serkenti a vérkeringést a bõrsejtekben. Erõsíti a gyökeret, megelõzi a hajhullást, gyorsítja a haj növekedését és a hajszálak erõsebbek és szebbek lesznek. A szérum vitaminokban, ásványokban és aktív hatóanyagokban gazdag. Masszázs és szérum kombinációjával a kozmetikum összetevõi gyorsabban felszívódnak a bõrsejtekben és ennek eredményeként jobban táplálnak. A haj állapotának ápolása azonnali.

A második szépségápolási kezelés hajmosás samponnal és balzsammal. Ezáltal megtisztítjuk a fejbõrt a faggyútól, korpától, elhalt hámsejtektõl és egyéb szennyezõdésektõl. Balzsam hozzáadásával nem csak kiegészítjük a sampont, hanem tápláljuk a hajat és a fejbõrt. Az ilyen kezelések hidratálnak, simítanak és erõsítik a hajat. A hajszálak sokkal szebbek, könnyebben formázhatóak, fésülhetõek és száríthatóak. Ráadásul a balzsam óvja a hajat az UV sugaraktól és egyéb káros külsõ környezeti tényezõktõl.

Egy másik tökéletes párosítás az arcradír és arcmaszk. A radír eltávolítja az elhalt hámsejteket, simítja a bõr felületét, világosítja az elszínezõdéseket és tisztítja a pórusokat. Továbbá serkenti a vérkeringést, frissít és megkönnyíti a kozmetikumban lévõ tápláló anyagok gyors felszívódását, amelyet mindjárt az arcradír után használsz. Ezért ajánlatos olyan arcmaszkot használni, mely megfelel az arcbõrnek. A tápláláson kívül hidratál és csillapítja a radír utáni irritációt.

AHA és BHA savak és nap szûrõk egyéb olyan kezelések, amelyeket kombinálni ajánlatos. A vegyi piling segít az elhalt hámsejtek eltávolításában, enyhíti a hegeket, terhességi csíkokat, kezeli a narancsbõrt, simítja a ráncokat és a bõr pórusait, világosítja az elszínezõdéseket. A vegyi piling után a bõr érzékenyebbé válik és hajlamosabb a napsugarak sérüléseinek (egyes vegyi pilingek fényre érzékenységet okozhatnak). Ezért kell a bõrt naptejjel védeni. Ezúton megelõzhetõek a pigment foltok létrehozása, az elszínezõdések és a gyulladások.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük