A legjobb szempillaspirál emelő és lamináló készletek rangsora. Mely termékek érdemlik meg a figyelmedet?

A megfelelő termékek használatával nagyszerű eredményeket lehet elérni. A szempillák felhúzásáról és laminálásáról beszélünk. Mik ezek a kezelések? Mennyi ideig tart a szempilla felvarrás és a laminálás, és hogyan kell elvégezni őket? Az alábbi rangsorban szereplő készletek segítségével otthon is elvégezhetőek.

Mi az a szempilla felvarrás? Miből áll a szempilla laminálás? Mennyi ideig tartanak? 

A szemkeret gondozásával nem kell lemondanod a természetes szempilláidról. Mindezt a szempilla felvarrásnak és a szempilla laminálásnak köszönhetően. Mik ezek a kezelések? Ezek nem invazív szépségápolási kezelések, amelyek a megfelelő formulák használatának köszönhetően lehetővé teszik, hogy teljesen átalakítsd szempilláid megjelenését.

Mi az a szempilla felvarrás? Célja, ahogy a neve is mutatja, a szempillák megemelése. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy egyúttal göndörítsd is őket. Végső soron ez nagyon intenzív hatást eredményez. A szempilla-felvarrást követően a természetes szempillák jelentősen göndörödnek, és ami a legfontosabb, a gyökerektől kezdve megemelkednek. Ennek eredményeképpen nincs szükség szempillagöndörítőre ahhoz, hogy élvezd a göndörséget és a szemet gyönyörködtető hatást.

Mi a szempilla laminálás? Nem véletlenül jár kéz a kézben a szempilla felvarrással. Lehetővé teszi a hatás fokozását, és tovább rögzíti az előállított göndörséget. Ezenkívül jelentősen javítja a szempillákat. A laminálás során használt termékeknek köszönhetően a szempillák láthatóan hidratáltak és tápláltak. Az eredmény? Selymes és puha szempillák, amelyek kevésbé hajlamosak a törésre, és tökéletesen tartják a szempillaspirált. 

A laminálás időtartama az azt végző személy tapasztalatától és a felhasznált termékektől függ. Ezek formulái jelentősen eltérhetnek, de általában néhány perctől körülbelül egy óráig tart egy teljes szempilla felvarrás és laminálás. Mennyi ideig tart a kezelés hatása? Akár 8 hétig is tarthat.

Szempilla lamináló készlet – rangsorolás

A szempilla felvarrás elvégzéséhez a megfelelő készlettel kell felszerelkezned. Ez a rangsor, amelyet a legjobb szempilla-felvarró készletek keresése során állítottunk össze, nagy segítséget nyújt minden olyan nőnek, aki szeretné kipróbálni ezeket a módszereket. Tartalmazza a piacon lévő legérdekesebb lehetőségeket, amelyek otthon is remekül működnek, de profik is használhatják. A készletek kiválasztásakor olyan szempontokat vettünk figyelembe, mint az ár, a könnyű alkalmazás, a termékek formulája és a lehetséges laminálások száma.

1. Nanolash szempilla emelő és lamináló készlet

Szempillák otthoni laminálására szolgáló készlet, amelyet szakemberek ajánlanak, és vonzó áron kapható? Ebből a szempontból a Nanolash márka készlete remek. A márka által kínált Lash Lift Kit teljes körű, és remek áron kapható. A legfontosabb, hogy minőségével tűnik ki, amelyből a kezdők és a tapasztalt kozmetikusok egyaránt profitálhatnak.

Szempilla emelő és lamináló készlet

A Nanolash márka évek óta gondoskodik sok nő szemének egészséges, szép és természetes megjelenéséről. Összesen 30 tasakból álló készletet biztosít, termékenként 10 darabot (aktivátor, semlegesítő és keratin booster) és egy ragasztót. Ezen felül 3 pár szilikonpálca és 3 fésű található, amelyekkel a természetes szempillákat lehet megemelni. Így ez egy komplett készlet a szempillák otthoni laminálásához.

A termékeket jól átgondolt formulák is megkülönböztetik. A keratinnak, a selyemnek, valamint a hidratáló és tápláló olajoknak köszönhetően a szempillák a laminálást követően láthatóan egészségesebbek, selymesebbek és erősen göndörödnek. Ez a hatás akár 8 hétig is tart, és a teljes készlet 10 lamináláshoz elegendő. Az a tény, hogy a termékek tasakban érkeznek, lehetővé teszi, hogy bármikor elvégezz egy újabb laminálást, amikor csak kedved tartja – anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy a felbontott termék elveszítheti tulajdonságait. A Lash Lift Kit egy remek készlet.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Pillalaminálás mindössze 20 perc alatt? Lehetséges az Elleebana professzionális szempillafelvarró készletével. A készlet gyártója gondoskodott termékeinek egyedi formuláiról, így a szempilla felvarrás rendkívül rövid idő alatt elvégezhető. Ez valóban nagy különbség, hiszen általában a szempilla felvarrás és -laminálás akár egy órát is igénybe vesz.

Ugyanakkor ez egy meglehetősen drága készlet, amelynek ára elriaszthatja azokat a felhasználókat, akik nem profi kozmetikusok. A magas árat a gyártó azzal kompenzálja, hogy 15-től akár 60 alkalmazás elvégzésére is képes. A számuk maximalizálása érdekében a 15 tasakpár mindegyikét legfeljebb 4 rövid időközönként elvégzett kezeléshez kell használni. Ez inkább csak a szépségszalonokban lehetséges.

A készlet 15 pár aktiváló és semlegesítő tasakot, 3 pár szilikonrudat, habeltávolítót, ecsetes ragasztót, fém applikátort, egy további ecsetet és egy illusztrált használati útmutatót tartalmaz. Tehát mindent tartalmaz, ami szükséges. Minden egyes elem külön-külön is kapható, és szükség szerint megvásárolható.

3. RefectoCil szempilla emelő

Bár hihetetlennek hangzik, negyed óra elég egy szempillafelvarrás elvégzéséhez. A RefectoCil készlet használatának hatása mindössze 13 perc alatt jelentkezik! A gyártó a lehető legjobban lecsökkentette a lamináláshoz szükséges időt, így kiváló választás a rohanó életet élő nők számára. Az Eyelash Lift készlettel nem kell sok időt töltened ahhoz, hogy élvezd a maximálisan göndör és megemelt szempillákat. A rövid laminálási idő egyszerre előny és hátrány. Az egész folyamatot gondosan figyelned kell, ami némi nehézséget okozhat. 

A RefectoCil készlet mellé kapsz egy adag Lashperm-et és semlegesítőt, egy üveg ragasztót és kiegészítőket. Ezek közé tartoznak a mini tálkák, ecsetek, valamint egy szempillaemelők. Az egész készlet egy stílusos sminkes táskában érkezik. Ezért ez az otthoni szempilla emelésre szolgáló készlet ajándékként is jól használható.

4. Szemöldök lamináló és szempilla emelő készlet – Protein Reconstruction System Zola

Egy könnyed készlet a DIY szempilla lamináláshoz? A Zola márka termékjavaslata ebben a tekintetben egyszerűen remekül jön ki. A szempillák felhúzásához tervezett termékek ugyanis mindössze 3 flakont tartalmaznak. A készlet nem tartalmaz semmilyen kiegészítőt, mert a gyártó állítása szerint a szempilla emelés és -laminálás nem igényli őket. Minden palack egy speciális kerek kefével van ellátva, mint a szempillaspirál, amely állítólag elegendő. 

A Zola márka készlete egy nagyon egyszerű, 3 lépéses szempilla laminálást biztosít otthon. A készletet alkotó formulák a Protein Strong Lifting, a Protein Fixer és a Protein Care. Mindegyikük a folyamat egy-egy más részéért felelős.

A szempilla felvarrás elvégzéséhez sehol sem kell ragasztót felvinni. Mindössze annyit kell tenned, hogy felviszed a terméket, és kellő idő elteltével lemosod. Az eredmény elvileg megemelt és megerősített szempillák lesznek, látható göndörséggel. De hogyan lehet elérni és ellenőrizni a göndörséget a rudak nélkül?

5. Fleeky Lashlift Kit

A Fleeky szett jó választás lehet. Az alacsony ára és a lehetséges alkalmazások száma miatt is remek választás. A készlet 2-4 lamináláshoz elegendő. Ennek oka, hogy a tartalma lehetővé teszi, hogy jobban megismerkedj a szempillaemeléssel és a laminálással.

A készlet használatának hatásai egyértelműen göndörített szempillák, amelyek már a gyökerektől kezdve lenyűgöznek a megemelt hatással. A Fleeky márka gondoskodott arról, hogy az összetevők megfelelően legyenek kiválasztva. Ezenkívül minden termék vegán, és nem tesztelték állatokon.

A készlet nem csak a speciálisan kiválasztott termékeket tartalmazza. A gyártó két pár szilikonrudat is biztosít különböző méretekben. Minden egy esztétikus dobozban érkezik, amely ajándéknak is tökéletes. Amennyiben az alapkészlet tartalma kevésnek bizonyul, választhatod a nagyobb Maxi Kitet. Ez 5 és 10 alkalmazás elvégzését teszi lehetővé.

6. Thuya Eyelash Lift Kit

Akár 15 milliliternyi termék és tucatnyi alkalmazás. Ez a Thuya márka terméke, ha a szempillák otthoni laminálására tervezett készletekről van szó. A gyártó gondoskodott a formulák nagy mennyiségű készletéről, így ez a készlet sokáig kitart. A készlet tartalmaz egy tartós gélt, semlegesítőt és ragasztót. Ezen kívül kapsz egy pár M méretű szilikonrudat és egy emelőt is.

Ezzel a készlettel átfogóan ápolhatod a kényes hajszálakat. Ezek közé nemcsak a szempillák, hanem a szemöldök is beletartozik. A tartós gél formulája lehetővé teszi, hogy még a legzabolátlanabb szemöldököt is megszelídítsd, és a kívánt formát add nekik. Sajnos a formulák nagy kapacitása felveti a kérdést, hogy az egyes felhasználónak lesz-e ideje használni őket, mielőtt elveszítenék tulajdonságaikat. 

Hogyan kell elvégezni a szempilla laminálást otthon?

A professzionális szempilla lamináló készlet megvásárlása nem elegendő. Tudnod kell, hogyan kell megfelelően használni. A következő rövid utasításokkal egyetlen nőnek sem lesz problémája a szempilla felvarrással. A legelején természetesen elő kell készítened a legszükségesebb kozmetikumokat és kiegészítőket. A legjobb, ha a szempilla emelésre és -laminálásra szánt készletben szereplő összes terméket könnyen hozzáférhető helyen rendezed el. Ezenkívül érdemes még két termékkel felszerelkezni. Egy speciális samponról beszélünk a szempillák és a szemöldök mosásához, valamint egy olajmentes sminklemosóról.

Az említett kozmetikumokra az otthoni szempilla emelés és -laminálás első lépéséhez lesz szükség.  Ennek oka, hogy az elején alaposan meg kell tisztítani a szőrszálakat és azok területét. A szempilláknak mentesnek kell lenniük minden sminkmaradványtól vagy ápolástól. Miután alaposan megmostad a szemhéjadat és a szempilláidat, itt az ideje, hogy a mellékelt szilikon görgőket vedd elő. Előfordulhat, hogy túl szélesek. Ekkor csak kissé le kell vágni őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szemhéj alakjához.

A szilikonrudakat mindkét szemhéj felületére óvatosan kell felhelyezni, és domború részüket egy ecset segítségével egy réteg ragasztóval kell bevonni. Ezután a szempillákat óvatosan rá kell fésülni a rudakra. Eközben ne felejtsük el, hogy minden egyes szempillát gondosan szétválasszunk. A természetes szempillák most már teljesen felkészültek az otthoni szempilla felvarrásra és -laminálásra.

Itt az ideje a mellékelt termékek felvitelének. Leggyakrabban két vagy három termék van, amelyek meglehetősen hasonlóak a készletek között. Az elsőnek az a szerepe, hogy feloldja a keratin kötéseket és megnyitja a hajszálak kutikuláját. Ezáltal a szempillák hajlamosabbá válnak a göndörödésre, és biztosítják, hogy jobban felszívják a tápanyagokat. Minden egyes terméket a gyártó utasításai szerint óvatosan viszünk fel a szempillákra, és néhány perc múlva eltávolítjuk. Az aktivátorral kezdődik. Ezután jön a semlegesítő. Ez újjáépíti a keratin kötéseket, miközben táplálja a szempillákat. Az utolsó termék célja, hogy hidratálja és erősítse őket.

Így végezheted el a szempilla felvarrást és a szempilla laminálást. Az eredmény látványos lesz, és a gyökerektől kezdve érezhetően megemelt szempillákat tartalmaz majd. Minden egyes szempilla selymesebbé és kevésbé törékenyebbé is válik a felhúzásnak és a laminálásnak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük