Guerlain: Super Aqua Krém

Mindannyian tudjuk, hogy éjjel bõrünk regenerálódik és pihen, úgy ahogyan egész testünk. Ezért, mielõtt aludni megyünk, ajánlatos tápláló anyagokkal ellátni bõrünk. Erre legjobb a megfelelõ összetevõket tartalmazó kozmetikumok használni. Ilyen kozmetikum a ránctalanító Super Aqua Krém Guerlaintól.

A Super Aqua Krém Guerlaintól érett bõr ápolására van kitervezve, az öregedés elsõ jeleivel dehidratáció és szárazság formájában. Este ajánlatos használni smink lemosás után száraz bõrre. A termékbõl kis mennyiséget tegyünk az arcunk közepére, majd kenjük szét a többi részre. A krémet ujjaink begyével, körkörös mozdulatokkal kell felvinni az arcra. Továbbá masszázst is elvégezhetsz a vérkeringés serkentésére a hámsejtekben és a bõr állapotának felfrissítésére.

Hogyan mûködik a Super Aqua Krém Guerlaintól?

A bõr rétegeinek hidratálása kap jelentõs szerepet. Itt történik az epidermisz és a cellák helyreállítása. Ha egy megfelelõ szintû hidratálást biztosítunk, lassíthatjuk a ráncok megjelenését, az elszínezõdést és egyéb tökéletlenségeket a megjelenésben. Az emberek, akiknek mély ráncai vannak és napfoltok, szintén kipróbálhatják a Super Aqua Krémet. Mégis, türelmesnek kell lenniük, mert az õ esetükben nem fog azonnali eredmény megtörténni. Elõször odafigyelhetnek a ragyogásra, simításra és hidratálásra, majd a ráncok is veszítenek mélységükbõl és a bõr kezd újjáépülni.

Guerlain Super Aqua Krémnek finom rózsa, jázmin és Ylang Ylang virág illata van. A termék tömõ anyagokat tartalmaz, ami mitesszereket okoz, valamint xantángumit és alkoholt. Ezek az összetevõk irritációt okozhatnak érzékeny bõrön; ugyanakkor allergiában és más bõrbetegségekben szenvedõ embereknek is rossz lehet. Szerencsére a Super Aqua Krém természetes, simító és hidratáló összetevõket is tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük