Keratin sampon a Nanoil-tól. Tisztítás és regeneráció – 2 in 1

Lehetséges hajmosás közben hajat regenerálni és egyenesíteni? A megfelelő termékkel minden lehetséges. A Nanoil Keratin Micellar Shampoo azok számára kínál megoldást, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék helyreállítani a sérült hajukat. Mi a formula titka? 

Minden lány, aki valaha belépett a tudatos hajápolás birodalmába már biztosan hallott a Nanoil márkáról. Az első kozmetikai olaj keverékeket különböző porozitású hajak speciális igényeihez párosították, ezek még ma is fontos részét képezik a Nanoil kínálatának, ám mostanra ennél sokkal innovatívabb termékek is elérhetőek: hajmaszkok, kétfázisú kondicionálók, samponok. És újabban már keratinos sampon is szerepel az oldalon. Az alábbiakban ennek a terméknek az ismertetőjét olvashatod.

Keratin sampon. Mikor a leghatékonyabb? 

Amennyiben a hajad sérült, úgy a keratinos sampon tökéletes a számodra. Érdemes megvásárolni ezt a hajtisztítót, amikor a fürtök gyengének, töredezettnek, töredezésre hajlamosak, a végeik pedig szálkásnak tűnnek.  A keratin molekulákkal csordultig megtömött sampon hajmosás közben képes beépülni a hajszálak külső rétegébe, így járulva hozzá a regenerációhoz. A keratinos sampon választása jó ötlet lehet, ha:

  • a haj sérült és töredezett.
  • a haj dehidratált és híján van az egészséges ragyogásnak.
  • a hajvégei hajlamosak összetöredezni.
  • a haj legyengült, például a festés miatt.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo. A legjobb választás

A megfelelő keratinos sampon kiválasztása nyilvánvalóan nagyon fontos, különösen azért mert nem mindegyik rendelkezik értékes fehérjékkel, így a hatékonyságuk is megkérdőjelezhető.

A Nanoil keratinos, micellás samponja minden kétséget kizáróan a regeneráló samponok kategóriájának az egyik kiemelkedő tagja. A sérülések helyreállítására javasolt termékek listáján a fodrászoknál mindig előkelő helyen szerepel a termék. Kutatások bizonyítják, hogy a hajukat károsodottként meghatározó fogyasztók is előszeretettel választják a Nanoil keratinos samponját – és erre jó okuk van. A formula megérdemli a kitüntetett figyelmet.

nanil MICELLÁS SAMPON KERATINNAL

Mélyhidratáló sampon a Nanoiltól 

A Nanoil Keratin Micellar Shampoo nagy mennyiségben tartalmaz keratint, valamint természetes növényi olajokat – ezekről régóta tudjuk, hogy tartósan képesek megerősíteni a hajat. Ráadásul a Nanoil parabén mentes sampont kínál, amelyben semmilyen káros összetevő nem található.

A legfőbb alkotóelem – a keratin – helyreállítja a haj szerkezetében keletkezett sérüléseket, javítja az ellenálló képességét és erősíti is. Ezen kívül a benne található ricinusolajnak hála a hajhullás is abbamarad, a nedvességet a tincsekbe zárja, illetve a hajhagymákat is rövidebb idő alatt, gyorsabb növekedésre ösztönzi. Ez a hatékony páros nem csak a haj kinézetére gyakorol pozitív hatást, de az egészségére is.

A micellák ereje a Nanoil samponban

A Nanoil Keratin Micellar Shampoo-jának egy másik fontos jellemzője a  textúrája, amely hihetetlenül könnyed. Samponozás közben mesés illatot áraszt és a kondícionálásért felelős buborékok sem maradnak el. Nem lesz túl tömény! Mivel ez egy micellás sampon, a hagyományos készítményeknél sokkal jobban fog működik. A micellák, a mágneshez hasonlóan bevonzzák a koszt és a szennyeződéseket, így téve tökéletesen tisztává a fejbőrt.  Ennek köszönhetően a Nanoil keratinos samponja sokkal többre képes egyszerű regenerációnál – megszabadít a formázáshoz használt termék maradványoktól és más egyéb lerakódásoktól, amelyek elvehetnek a haj tartásából.

Hogyan működik pontosan a Nanoil Keratin Micellar Shampoo?

Itt nem kell mindent elhinned a leírásoknakm mert ebben az esetben az eredmények magukért beszélnek! Ha a Nanoil keratinos sampon használata mellett döntenél, kizárólag jó dolgok fognak a hajaddal történni, mert:

  • megszabadítja a hajat a termék maradványoktól.
  • gondoskodik a fejbőr méregtelenítéséről
  • elősegíti a haj regenerációját és erősebbé teszi a fürtöket.
  • felkészíti a hajat a következő kezelésekre.
  •  csökkenti a gubancolódást és a borzolódást.
  • megkönnyíti a hajmosás utáni formázást.

Tisztítás és regeneráció könnyebben, mint hinnéd!

A Nanoil micellás samponjának egy másik kellemes meglepetése, hogy a használata semmiben nem tér el a hagyományos samponokétól – nyomj egy adagot a tenyeredbe, habosítsd fel, és masszírozd be a fejbőrödbe. Néhány pillanat elteltével öblítsd le.

Egyszerű használatának hála nem kell új hajmosási technikákat elsajátítanod. A Nanoil Keratin Micellar Shampoo segítségével a hajmosás nem fog tovább tartani néhány pillanatnál, ez idő alatt meg tudod tisztítani a hajat és a fejbőrt, valamint a regenerációt is elő fogod tudni segíteni. Természetesen a samponozást érdemes kondícionálóval követni, amelyet szerencsére a Nanoil kínálatában is megtalálsz.

Tudj meg többet: nanoil.hu