A szép szemöldök titka: Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

A szemöldökzselék nem bizonyulnak elég erősnek és nem tartják a helyén a szemöldöködet? Ha olyan terméket keresel, amely természetes hatású és hosszan tartó sminket biztosít- jó helyen jársz! 

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap hatása

A különleges szemöldökszappan gél állagú és bármilyen szemöldök gyors és egyszerű formázására készült, elbűvölő eredménnyel. Az aplikátor megkönnyíti a felvitelt és egyenletesen bevon minden egyes szőrszálat. A hozzáadott glicerin hidratál és fényt ad. Megvédi a szőrszálakat a kiszáradástól és sok órán át a helyükön tartja őket. A Nanobrow szappan a szemöldököt dúsabbnak mutatja. Nincsenek ritkás foltok. A szappantól puhábbak és könnyebben kezelhetőek lesznek. Mindig úgy formázd őket, ahogyan szeretnéd.

Víz nélkül is működik – nem kell megnedvesítened a kefét vagy a szappant. A termék nem hagy szörnyű csomókat vagy fehér maradványokat, mint a hagyományos szappan. A Nanobrow szemöldökformázó szappan nem ragasztja össze a szőrszálakat és könnyen kimoshatod például micellás lemosóval.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Dúsabb szemöldök?! A NANOBROW-al ez megvalósítható

Szeretnéd, ha a szemöldököd dúsabb lenne, de fogalmad sincs, hogyan valósítsd meg? A megfelelő termékek kiválasztása és a megfelelő szemöldökápolás a titok. A Nanobrow segít ebben! Minden nap alvás előtt alkalmazz egy speciális szemöldöknövesztő szérumot, a Nanobrow szemöldökszérumot, amely erősíti a gyökereket és a szemöldököt. A sminkelési rutin során használd a Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot, amely nem nehezíti el és nem szárítja ki a szőrszálakat.

Nanobrow gélszappan a szemöldök laminálás helyett?

Igen! Ezzel a termékkel létrehozhatod a laminált szemöldök kinézetet szalonkezelés nélkül! Egy perc és néhány ecsetvonás kell a szuper hosszan tartó és természetes sminkhez. Az ideálisan formázott szemöldök 24 órán át a helyén marad.

Szemöldök Smink Trendek

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – használati utasítás

  1. Keféld át a tiszta és sminkmentes szemöldököt.
  2. Vigyél fel egy kis mennyiséget a szappanból a spirálra.
  3. Keféld be a szemöldökbe.
  4. Gyors ecsetvonásokkal mozgasd a kefét a szemöldök tövétől a szemöldökcsúcsok felé.
  5. Még egyszer csúsztasd végig a szőrszálakat a spulával egy hosszú vonással.
  6. Lágyítsd a széleket és fokozd a szemöldök végét.
  7. Várj, amíg a szappan a helyére állítja a hajszálakat.
  8. Használd a kedvenc szemöldökpomádédat, púderedet vagy ceruzádat vagy hagyd meg a természetes színét.

Ez az egyik legmenőbb szemöldök trend. Készíts természetes hatású és öregedésgátló bolyhos szemöldököt, amely frissességet és kipihent tekintetet kölcsönöz az arcodnak. Ahhoz, hogy az ívek bolyhosabbak legyenek, húzd meg az egyes vonalakat ceruzával vagy pomádéval. A nagyobb definíció érdekében enyhén töltsd ki a foltokat.