Divatos hajfestés a ColorCuts Foam Strips-el

Szeretnél divatos hajat varázsolni ügyfeleidnek? A könnyű, termikus ColorCuts csíkok segítségével ez sokkal könnyebbé válik. Ezek egy egyedülálló fodrászati kiegészítő, amely lerövidíti a színezési folyamat idejét és teljes kontrollt biztosít. Nézd meg, hogyan működnek!

ColorCuts: Highlighting Foam Strips

A professzionális kiegészítők rendkívül fontosak egy fodrász mindennapi munkafolyamatában. A legtöbb szalonban alumíniumfóliát használnak, ami káros a hajra, belülről égeti azt és gyakran visszafordíthatatlan károsodáshoz és irritációhoz vezet.

A ColorCuts csíkok biológiailag lebomló anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a színező termékek könnyű felvitelét még a legnehezebb területeken is. A félig átlátszó bevonat biztosítja az eljárás teljes ellenőrzését és a könnyű javításokat. Mondj búcsút a nem praktikus alumíniumfóliának és váltsd fel a szemet gyönyörködtető, színes csíkokkal, amelyek felértékelik a színezés esztétikáját és a munka kényelmét.

A csíkok mérete 100×305 mm, így még a nagyon hosszú hajhoz is alkalmasak. Tetszés szerint vághatod és hajlíthatod őket, használat után pedig berakhatod őket a mosógépbe és újra felhasználhatod őket. Ezt a praktikus eszközt a szakemberek és a gyakornokok egyaránt nagyra értékelik. A kiemelő habcsíkok hasznos segítőtársak a fodrász mindennapi munkájában, garantálják a kiváló minőséget, a kényelmet és mindenekelőtt a sikeres színezési eredményeket.

Többdimenziós formázás a ColorCuts csíkokkal

A praktikus csíkokkal feleannyi idő alatt elkészítheted ügyfeleid álomfrizuráját. Az egyedülálló bevonat felerősíti a színező termékek hatását, egyedi árnyalatot és színmélységet eredményezve. Az anyag szigeteli a hőt, fenntartva a haj optimális hőmérsékletét és megakadályozva a túlmelegedést.

Ez maximális kontrollt biztosít a színezés felett és lehetővé teszi az egyszerű javításokat. A csíkok a hajfesték nedvességével érintkezve megtapadnak, nem csúsznak el a hajon, megkönnyítve a teljes színezési folyamatot.

A kiváló minőségű termikus csíkok 80%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Újrahasznosíthatóak is, mivel a máltai ColorCuts márka ötvözi az ökológiát a technológiával. Ezek a csíkok precíz, többszintű színezést biztosítanak és környezetbarátok. A környezetvédelem az innovációval kombinálva a legjobb kombináció.

szíező szivacscsíkok color cuts

Habcsíkok – tulajdonságok

A többrétegű hajfestéshez használható Highlighting Foam Strips akár a felére csökkenti a hajfesték felviteli idejét. Praktikus dobozban kaphatók, a csíkok könnyen kivehetők és nem csúsznak le a hajról, így a legnagyobb kényelmet nyújtják ügyfeleidnek.

A ColorCuts csíkok minimálisra csökkentik a mechanikai és termikus sérülések kockázatát, mivel biztosítják a rétegek közötti légáramlást, így a haj szabadon “lélegezhet”. A csíkok minden színezési technikához alkalmasak és a félig átlátszó bevonat biztosítja a színváltás folyamatos ellenőrzését.

Kényelem, megjelenés, sima textúra, puhaság és rugalmasság – mindezek a tulajdonságok elégedett ügyfeleket vonzhatnak. A színes csíkok biztosítják, hogy ne hibázz az eljárás során, a hajszálak könnyen elválaszthatók egymástól.

A kiváló minőségű színezőcsíkok időt takaríthatnak meg és megelőzhetik a haj károsodását. Vedd át a teljes irányítást a színezés felett!

Találj több információt a ColorCuts termékek hatásairól és összetevőiről a honlapon colorcuts.mt

szíező szivacscsíkok