Estee Lauder – New Dimension

Estee Lauder valami különlegeset készített elõ nõk számára, akik gondoskodnak szépségünkrõl, kozmetikumok új termékcsaládját New Dimension. A termékcsalád termékei biztosítják az arc, nyak, dekoltázs, szem körüli felület és ajak terület összetett ápolását. Nézd meg van-e számodra való.

AzEstee Lauder New Dimension termékcsaládjában szérumot és balzsamot találunk egy Plump + Fill Expert Lip Kezeléshez, cream Tighten +Tone Neck/Chest Kezeléshez, eye cream Firm +Fill Eye System, hidratáló kozmetikumok Tighten +Tone Expert Liquid Tape és Shape +Fill Expert Serum. Minden terméknek ránctalanító, frissítõ és hidratáló tulajdonsága van. A boltokban kék csomagolása lapján ismerhetõ fel.

Ajakbalzsam és szérum Plump + Fill Expert Lip Kezelés fiatalos és szép megjelenést kölcsönöz a szájnak. Védi és hidratálja a száj bõrét, miközben megakadályozza a ráncosodást, száraz bõrt és szögletes ajakgyulladást. Reggel és este kell alkalmazni a szájvonalon, ami megvédi a szájat a szárazságtól és hámlástól. Hogyan alkalmazzuk a Plump + Fill Expert Lip Kezelést? A kozmetikum szájrúzs és szájfény egyben. Egy ecsettel körvonalazd a száj ívét, majd ujjaiddal ütögesd be a szérumot. Utána fedd be az egész ajkad szérummal – ugyanúgy néz ki, mint a szájsmink.

Tighten +Tone Neck/Chest Kezelés krém a nyak és a dekoltázs bõr ápolására ajánlott. Frissít, kiemeli és hidratálja a bõrt. Ráadásul a különleges formula kiegyenlíti az arcbõrt és fejleszti az említett bõr megjelenését. A tégelyhez egy masszázs eszközt mellékeltek, ami megkönnyíti az elkenést és a kozmetikum felszívódását. A Tighten +Tone Neck/Chest Kezelést a mellkason kell elkezdeni, majd a masszírozó eszközt mozdítsuk el az áll, fülek és kulcscsont felé. Végezz el egy V mozdulatot és egy zsebkendõvel gyûjtsd össze a felesleget.

Firm +Fill Eye System szemkrém simítja és frissíti a szem területét. Ráadásul a kozmetikum csökkenti a szem körüli sötét karikákat, duzzadtságot, simítja a ráncokat és világosítja a bõrt. A krém könnyed gél állagú, ezért könnyen elkenõdik a bõrön és gyorsan felszívódik. Kiemelõ anyagot tartalmaz, ami optikailag megnagyobbítja a szemeket és ragyogó tekintetet varázsol. A termék 10 ml-s tégelyben van.

Hidratáló krém Tighten +Tone Expert Liquid Tape frissítõ és emelõ tulajdonságokkal bír. Felemeli a bõr azon területeit, amelyek hajlamosak a kollagén veszteségre és a leereszkedésre. A termék táplálja az arccsontot, orrot, az ajkakat és a szemkörnyék bõrét. A krémet reggel és este kell tiszta arcra felvinni. Felvitelkor a terméket körömmel kell beütögetni masszázzsal együtt.

Az Estee Lauder New Dimension termékcsalád utolsó kozmetikuma Shape +Fill Expert Serum. A kozmetikumnak három dimenziós mûködése van. Elõször, feltölti és kisimítja a ráncokat és javítja a bõr volumenét. Másodszor, segíti a bõr tulajdonságainak helyreállítását, oválissá modellezi az arcot és erõsíti a kollagén rostokat. Harmadszor, ragyogó megjelenést nyújt, így fiatalosnak és szépnek fogod érezni magad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük