GlamGlow Arcmaszk Hollywood Szépség Titka

GlamGlow egy világhírû kozmetikai márka, amely jelen van a divatbemutatókon, profi fotózásokon és a legnagyobb film produkciók szettjein. A hírességek imádják a GlamGlow arc maszkokat gyorsan fiatalító és puha bõrhatásuk miatt.

Mi a GlamGlow titka?

Minden GlamGlow maszk alapvetõ összetevõje a tisztító agyag Franciaország déli régióiról, amitõl ez a kozmetikum kezelés, kis tégelybe rejtve, megéri árát. Minden maszk más egyedi formulát tartalmaz.

No. 1 GlamGlow Iszappakolás

Ez a luxus maszk fekete tégelyben, melynek komplex hatása van az arc bõrére, Tingling & Exfoliating Mud Mask. A maszk titkát három összetevõ teszi ki, melyek olyan módon vannak kialakítva, hogy hidratáljanak, tápláljanak és simítják a bõrt. GlamGlow Mud Mask összetevõi: TEAOXI (innovatív összetevõ, mely stimulálja a kollagén szintézisét, öregedés gátló tulajdonságokkal), francia agyag (alap összetevõ, véd a szennyezõdésektõl) és vulkanikus kõzet (hámlasztja a bõrt, simít és puhít).

No. 2 GlamGlow Brightening Treatment Flashmud

Brightening Treatment Flashmud arcmaszknak narancs tégelye van és a kiemelés gyors és tartós hatásának kifejtésére valamint a bõr tónusának kiegyenlítésére hozták létre. Ez a termék WhiteEnergy növényi kivonatok komplexuma(vadrózsa, liliom, nyír, jázmin, bazsarózsa és fehér tea), Flashlucent kiemelõ összetevõk (kvarc mikrogömbök, tejsav cukornádból, finomított habkõ, szalicilsav fûzfa és kaolin) and Reflectum biztosítva gyémánt fotolumineszcencia tulajdonságait.

No. 3 GlamGlow Thirstymud Hidratáló Kezelés

GlamGlow Thirstymud tápláló maszk hidratáló, simító és regeneráló tulajdonságokkal. A GlamGlow krém-gél állaga Thirstymud Hydrating Treatment 4 fejlett technológiát kombinál: Dewdration, HydraPack, GreenEnergy és TEAOXI. A hialuronsav hidratál, az agyag segít megtartani a vizet a bõrben, a kókuszolaj és narancsvirág mély táplálékot biztosít.

No.4 GlamGlow Super-Mud Tisztító Kezelés

Az egyik legnépszerûbb GlamGlow arcmaszk fehér tégelyben mélyen tisztító maszk, ami legnépszerûbb problémákat kezeli: tág pórusok, elszínezõdés, pattanások, mitesszerek és irritációk. GlamGlow Super-Mud Tisztító Kezelés maszk komplex antibakteriális, matt és fóliás tulajdonságú.

No. 5 GlamGlow PowerMud

Az utolsó GlamGlow maszk PowerMud Dual Tisztító Kezelés , az olaj és az iszap jótékony tulajdonságait kombinálja. GlamGlow PowerMud mélyen tisztító kezelés innovatív összetevõkkel és a következõ technológiákkal: OILIXER, CLAYTOX, PUREIFIER ésTEAOXI, mely tisztítja és frissíti a bõrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük