ELSEVE Magical Power of Essential Oils Krémes balzsam

A L’oreal Elseve Magical Power of Essential Oils termékcsaládjában hét termék van, amely a száraz és rakoncátlan haj intenzív táplálására alkalmas. Az Elseve hajápolási termékei közül krémes balzsamot is találunk. The L’oreal termékcsalád hat virágos olajon alapul.

Mi olyan innovatív az Elseve krémes balzsam formulájában?

Nincs sok gyártó, amely erõfeszítést tenne és olyan balzsamot hozna létre, ami valami újban kiemelkedik. L’oreal Paris vállalta a kihívást és hat növényi kivonat olaját szabadalmaztatott, amelyek a Magical Power of Essential Oils termékcsaládot gazdagítják. A krémes balzsam a virág olaj kivonatok tartalmának köszönhetõen mûködik, nevesítve:

  • kamilla olaj (intenzív táplálás és tökéletes ragyogás),
  • len mag (mély hidratálás),
  • napraforgó olaj (táplálás és ragyogás helyreállítása),
  • lótuszvirág olaj (táplál, véd és puhaságot nyújt),
  • Tahiti gardénia olaj (megelõzi a szárazságot),
  • rózsa olaj (erõsség és rugalmasság).

Milyen elõnye van a Magical Power of Essential Oils krémes balzsamnak?

Az Eveline legújabb termékcsaládjának balzsama lényegében Magical Power of Essential Oils sampon átfogó helyreállításának kiegészítõje. A balzsam célja segíteni a sampont, hiszen mindkettõ ugyanazzal a formulával rendelkezik a száraz hajápolásra. Hat növényi olajjal dúsítva, a balzsam legjobb tápláló kezelést nyújt az egész hajhosszra. Az egészséges ragyogás és vitalitás helyreállítása könnyû ezzel a krémes balzsammal a rakoncátlan hajra. A balzsam megkönnyíti a fésülést, simít és puhítja a hajszálakat.

Legjobb hatásért ki kell próbálnod a 3 lépéses tápláló rituálét – használd az Elseve Magical Power of Essential Oils sampont, vigyél fel balzsamot, majd elixírt ugyanabból a termékcsaládból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük